Cryptocurrency Heatmap

Islamic Coin #ISLM Review

Islamic Coin #ISLM Review

Sejak kebelakangan ni ramai yang duk PM tanya saya pasal projek Blockchain ni.Jom kita sembang kari skit pasal projek blockchain ni...Menurut laman web mereka (https://islamiccoin.net/wp), mereka mendakwa yang ISLM Coin baru dilancarkan pada September 2023 dan dibina...

Apa Itu Kripto Rollups?

Apa Itu Kripto Rollups?

Asyik dengar jer ZK-rollups, Optimism-rollupsTapi apa kah sebenarnya rollups rollups ni? Sambil kita menunggu apa keputusan, apa jadinya dengan hal penutupan kerajaan Amerika ni...jom kita sembang skit pasal Rollups Rollups ni sebenarnya adalah sejenis penyelesaian...

T-MyCryptoversity S01

Warna : Hitam / Kelabu
Harga :
Rm45 Short Sleeves (S – 2XL)
Rm50 Short Sleeves (3XL – 5XL)
Rm55 Long Sleeves (S – 2XL)
Rm60 Long Sleeves (3XL – 5XL)

Postage : Rm6 (SM) / Rm10 (SS)

Beli Sekarang !

T-MyCryptoversity S02

Warna : Hitam / Kelabu
Harga :
Rm45 Short Sleeves (S – 2XL)
Rm50 Short Sleeves (3XL – 5XL)
Rm55 Long Sleeves (S – 2XL)
Rm60 Long Sleeves (3XL – 5XL)

Postage : Rm6 (SM) / Rm10 (SS)

Beli Sekarang !

T-I Told You To Hodl S01

Warna : Hitam Sahaja
Harga :
Rm49 Short Sleeves (S – 2XL)
Rm55 Short Sleeves (3XL – 5XL)
Rm59 Long Sleeves (S – 2XL)
Rm65 Long Sleeves (3XL – 5XL)

Postage : Rm6 (SM) / Rm10 (SS)

Beli Sekarang !

T-The Evolution Of Money S01

Warna : Hitam Sahaja
Harga :
Rm50 Short Sleeves (S – 2XL)
Rm55 Short Sleeves (3XL – 5XL)
Rm60 Long Sleeves (S – 2XL)
Rm65 Long Sleeves (3XL – 5XL)

Postage : Rm6 (SM) / Rm10 (SS)

Beli Sekarang !

“Saya hampir terjebak dalam skim pelaburan scam crypto, tetapi nasib baik saya sempat bertanya cikgu mayee tentang skim tersebut dan saya terus buat keputusan untuk belajar dengan beliau. Dengan modul yang tersusun rapi yang disediakan oleh beliau, bermula dari asas crypto sehinggalah kepada fundamental crypto, cara trade crypto sekarang saya sudah celik dan mahir tentang crypto, tahu bagaimana nak buat keuntungan dalam crypto dengan kaedah yang cukup mudah.
High recommended kelas cikgu mayee!

Sunita Abdullah - Pahang

Trusted Crypto Seller Alhamdulillah,urusan jual beli cryptocurrency berlaku dengan baik.Terutama musim covid ni.Urusan jual-beli boleh hanya boleh dilakukan dengan mudah dan pantas. Seller jujur dan support dengan baik. Tahniah dan terima kasih kepada seller. Sudah tentu akan berurusan lagi di masa masa akan datang. Tqvm Mayee Nazrich 👍🤝”

Rafiey Rafif Ali - Shah Alam

“Alhamdulillah. Simpanan saya dan duit raya anak anak dalam Bitcoin dan Ethereum mmg berbaloi. Saya bukan investor, saya cuma beli sedikit2 dan simpan. Kita urus duit kita sendiri, tak tahu boleh belajar. Saya sangat rekomen Tuan Mayee Nazrich. Crypto currency terbaik. Dan cara penerangan Tuan Mayee simple dan dia sentiasa berusaha untuk bantu menjawab dan bimbing apa2 yang kita tak tahu.”

Pn.Adriana Omar - Selangor

“Terima kasih Sifu Mayee Nazrich…. Sekarang saya sudah ada 3 portfolio bermula dengan ETH lepas itu BTC dan yang baru Ripple… Hanya beli dan simpan… Bila kawan tanya ehh kau ni main bitcoin ke… Tak lah saya beli dan simpan aje… Nanti untung boleh withdraw…. Ehh sah ke… Sah la… by Bank Negara…. Nanti ajar ya…. Begitulah pengalaman saya walaupun tak banyak membeli crypto…. Feel the rise of crypto…. Tq sifoo…!

Azri Ramli - Selangor

“Alhamdulillah..hampir 100% untung skrg ni..4hb11 harga XPR rm0.99 sen. Hari ini 22hb11 harga XPR rm1.85..baru je beberapa hari..insyallah harga terus meningkat..terima kasih kepada Tn Mayee Nazrich memberi tunjuk ajar👍👍👍”

Mazlam Abd Manan - Marang,Terengganu

Tq cikgu mayee atas tunjuk ajar.. Untung jual btc dpt cover renew rtax 2 kereta.. Awal tahun dpn buat plan baru.. Kita kumpul sikit2.. Cukup haul kita kutip utg.. Buang kata2 KALAU 😍😍”

Wak Jo - Johor

KENYATAAN PENAFIAN:

Perkongsian dan program yang dipaparkan di laman ini adalah terjemahan kedalam Bahasa Malaysia dari laman web antarabangsa yang bertujuan untuk pendidikan sahaja dan tidak ada kena mengena dengan program Skim Cepat Kaya, MLM, PONZI & HYPE. Ia tidak melibatkan sebarang aktiviti mengumpul duit dan nasihat kewangan mahupun pelaburan. Sebarang aset kripto yang dikongsikan adalah bertujuan pembelajaran sahaja dan TIDAK BOLEH ditafsirkan, atau diandaikan sebagai nasihat pelaburan, kewangan, undang-undang, peraturan, perakaunan, cukai atau yang serupa. 

error: Content is protected !!