Alien Worlds $TLM, merupakan aset Metaverse, NFT & Defi yang mendorong para pemain bersaing satu sama lain dan memperoleh Trilium $TLM, tkita asli Alien Worlds.

Alien Worlds $TLM berpusat di decentralized metaverse dan kini beroperasi di beberapa blok block, termasuk Ethereum, WAX dan Binance Smart Chain $BSC.

Trilium $TLM adalah token utiliti asli Alien Worlds metaverse, yang berfungsi sebagai pendorong kepada pemain untuk bersaing antara satu sama lain, bagi mencapai objektif dalam permainan dan mempertaruhkan $TLM mereka untuk terlibat dalam aktiviti pemerintahan.

Bagaimana Alien Worlds $TLM Berfungsi?

Alien Worlds adalah permainan penyemak imbas yang dibina di blockchain. Dalam permainan Alien Worlds, pemain mengambil mantel penjelajahan tahun 2055. Matlamat yang berterusan adalah pergi ke dunia yang jauh untuk mengekstrak Trilium, mineral berharga dalam permainan. Segala sesuatu di Alien Worlds Metaverse diberi tkita, dan pemain menemui beberapa perkara yang tidak biasa dalam bentuk NFT sepanjang pengembaraan perlombongan mereka.

Setiap NFT di Alien Worlds mempunyai tujuan tertentu dalam permainan. Terdapat alat perlombongan, misalnya, yang dapat membantu kita meningkatkan kecekapan penambangan kita dan avatar berguna yang mungkin digunakan dalam cabaran penjelajah untuk mengimbangi panjang dan lebar skopnya.

Pemain juga dapat melombong lebih banyak Trilium dan mencari lebih banyak NFT ketika mereka mengemas kini dan menaik taraf peralatan perlombongan mereka. Kini terdapat 330+ NFT yang berbeza untuk pemain cari dan kumpulkan dalam permainan ini.

Cara Bermain Alien Worlds

Asas-asas

Untuk mula bermain Alien Worlds $TLM, kita perlu log masuk ke akaun WAX kita atau mendaftar untuk yang baru $sekiranya kita tidak memilikinya. Setelah akaun WAX kita disediakan, pergi ke play.alienworlds.io dan buat akaun.

Seterusnya, pilih nama pengguna dalam permainan dan juga pilih antara watak lelaki atau wanita. Selepas itu, kita dapat memilih planet atau darat untuk diterokai. Tidak kira planet atau kawasan mana yang kita pilih untuk sesi perlombongan awal kita. Ia tidak kekal, dan kita boleh mengubahnya di kemudian hari dalam permainan.

Seterusnya, kita akan berada di Mining Hub kita, di mana kita akan menghabiskan dekad berikutnya dalam permainan hidup kita sebagai penjelajah.

Di Pusat Perlombongan, kita mungkin melihat tanah yang telah kita pilih, dan juga skop yang telah disediakan untuk kita.

Sekiranya kita memeriksa akaun WAX kita sekarang, kita akan menyedari bahawa kita sudah mendapat NFT pertama kita dalam bentuk kad avatar dan skop.

Setelah NFT berada dalam akaun WAX kita, arahkan ke bahagian bawah Mining Hub dan klik “‘Mine” untuk memulakan proses perlombongan. Proses ini akan mula memberi kita Trilium dari masa ke masa dan, jika kita cukup bernasib baik, kita akan mendapat notis bahawa kita telah menerima NFT setelah perlombongan kita selesai.

Setelah proses perlombongan selesai, kita akan melihat notis countdown timer di sudut kanan atas skrin, menunjukkan berapa lama sehingga sesi perlombongan kita yang seterusnya.

Ini adalah langkah asas bermain permainan Alien Worlds $TLM.

Memilih Tanah untuk Perlombongan di Alien Worlds $TLM

“Tanah” memiliki nilai yang signifikan dalam permainan Alien Worlds kerana ia mempunyai pengganda “Waktu Pengisian” yang mempengaruhi masa pengisian keseluruhan semua perlombongan kita. Kali ini mungkin bertambah dengan cepat, terutamanya jika kita memiliki binaan yang besar yang bertujuan untuk permainan terhad.

Klik “Mine” di sebelah kanan gambar avatar kita untuk mengubah tanah kita. kita akan dibawa ke Pusat Perlombongan. Kita boleh menukar tanah dengan mengkliknya dan ubah planet kita dengan menggunakan menu seterusnya (jika perlu).

Perlu diperhatikan pada tahap ini bahawa setiap plot tanah dipegang oleh pemain yang berbeza. Sebahagian dari $TLM yang dilombong oleh pemain terus ke pemilik tanah semasa kita menambang di sana.

Bahagian ini pada asalnya ditetapkan pada 20%, tetapi pemiliknya mempunyai pilihan untuk mengurangkannya. Banyak pemilik tanah dilihat mendesak penjelajah yang tidak berhati-hati untuk menambang di tanah mereka di saluran Alien Worlds Discord ’; walau bagai mana pun, sentiasalah berhati-hati, kerana mereka secara umum mempromosikan pemotongan peratusan mereka dan menjerat kita dengan kemungkinan kelebihan lebih lanjut.

Gunakan Sarung untuk Trilium

Trilium boleh:

  • Digunakan untuk memperoleh NFT;
  • Dipetaruhkan (staked) oleh pengguna untuk mengambil bahagian dalam aktiviti tadbir urus Planet;
  • Boleh dibakar ketika pengguna “bersinar” NFT;
  • Boleh dipertaruhkan (staked) oleh Ahli Majlis untuk mengambil bahagian sebagai calon yang berpotensi dalam Planet DAO ‘
  • Dikehendaki mengambil bahagian dalam acara Nebula untuk mendapatkan barang-barang mitos dan legenda;
  • Digunakan untuk menyertai pencarian dalam permainan.

Tokenomics Alien Worlds $TLM

Jumlah bekalan Trilium adalah terhad dan ditetapkan pada 5 bilion dengan inflasi 9% setahun, 7.64% pada tahun ke-2, dan seterusnya. Setakat ini, bekalan Trilium yang beredar berjumlah 914,030,370,25 TLM.

Harga Alien Worlds $TLM

Alien Worlds $TLM kini diperdagangkan pada $ 0.2935, pada 27 Ogos 2021. Jumlah dagangan 24 jam di bursa sekitar USD $ 340,786,938.44.

Alhamdulillah..
Tidak sampai 3 bulan, saya dah berjaya melebihi 1000% dalam dunia kripto dengan bantuan Cikgu Mayee dan rakan pelajar yang lain untuk memilih kripto yang berkualiti..
Terima kasih saya ucapkan..

Muhd Taufiqil Mukmin

Ramalan Harga Alien Worlds $TLM

Pada 27 Ogos 2021, Alien Worlds $TLM diperdagangkan pada $ 0.2935. Sama ada Alien Worlds $TLM akan mencecah $ 50 dolar dalam masa terdekat bergantung pada banyak faktor.

The Alien Worlds $TLM beroperasi di tiga blockchain: Ethereum, WAX dan Binance Smart Chain $BSC.

Ketiga-tiganya adalah blockchain yang terkenal di dunia crypto, dengan Ether dan BSC menerajui barisan hadapan.

BSC menyokong dompet DeFi yang popular, menawarkan kos transaksi yang rendah dengan kelajuan pemindahan segera dan ekosistemnya berkembang dengan agresif dengan beratus-ratus aset $token beroperasi secara langsung di rangkaian BSC.

Blockchain Ethereum menawarkan koordinasi data, penggunaan cepat, skalabilitas dan prestasi tinggi, penggunaan kontrak pintar dan aplikasi decentralized $DApps, dan banyak lagi faedah.

Peningkatan populariti blockchain terkemuka ini mungkin memberi kesan yang besar pada harga token Alien Worlds $TLM, dan $ 50 mungkin merupakan matlamat yang dapat dicapai dalam masa terdekat.

Menurut laman web rasmi, Alien Worlds menduduki tempat kedua di semua DApps $melewati Uniswap dan mempunyai lebih dari 150,000+ pelombong aktif setiap jam. Jumlah pelombong seumur hidup telah melepasi 320,0000 dan jumlah ini terus meningkat dengan pesat.

Alien Worlds $TLM adalah permainan NFT, yang bermaksud ia memiliki potensi yang belum dibuka, terutama sekarang bahawa pasaran NFT melampaui $ 2,5 billion pada tahun 2021, dengan Axie Infinity $AXS mencapai penjualan sepanjang masa yang melebihi penjualan $ 1 bilion setakat ini .

Banyak permainan NFT ada di pasaran; namun, tidak banyak yang membuat kedudukan teratas di DappRadar, seperti yang dilakukan oleh Alien Worlds $TLM. Sekiranya kegilaan NFT di pasaran kripto terus melambung pada kadar semasa, kemungkinan token TLM naik ke tahap tertinggi sepanjang masa mungkin.

Sekarang, kita juga harus mempertimbangkan banyak faktor mudah berubah (volatille), sangat sukar untuk mengatakan arah mana Alien Worlds $TLM akan bergerak, oleh itu anda disarankan untuk mengawasi petunjuk pasaran dan pendapat pakar teknikal cryptocurrency sebelum melabur dalam token ini .

Dapatkan 36 video Panduan Lengkap langkah untuk anda memahami, mengenali dan memulakan karier anda sebagai seorang Coiner berjaya seperti 16 orang student kami yang sudah menjadi jutawan crypto.

error: Content is protected !!