Fahami Market Dinamik Bitcoin & Price Prediction

Fahami Market Dinamik Bitcoin & Price Prediction

Rally harga Bitcoin mencerminkan keyakinan pelabur terhadap matawang kripto utama ini, Indeks Fear and Greed telah mencapai paras tertinggi sejak November 2021. So, apakah yang seterusnya? Trajektori harga Bitcoin dari Oktober hingga awal November menunjukan aliran...
10 Fundraising Gems Untuk Next Bullrun

10 Fundraising Gems Untuk Next Bullrun

Bila sebut jer perkataan “gems” confirm berebut coiner nak tahu kan? Sebelum ni saya ada share pasal 10 Projek Blockchain Terkini kat Tiktok saya, kalau anda masih belum tonton video tu boleh la usha – usha kat Tiktok saya tapi hati hati ya sebab ada...
GALA Games Review

GALA Games Review

Ramai yang PM saya bertanyakan pasal projek Blockchain GALA ni. Ini adalah salah satu antara projek Metaverse & Gaming pilihan saya sebelum keluar berita konflik antara pengasas bersama Gala Games, Eric Schiermeyer dan Wright Thurston. Schiermeyer telah memfailkan...
Apa Kesan Jika Binance Collapse?

Apa Kesan Jika Binance Collapse?

Ada yang PM saya tanya pasal ni, saya rasa topik yang agak menarik juga untuk di kongsi.. Dunia kripto tidak asing dengan macam-macam spekulasi dan FUD.Baru – baru ini nama Binance telah dipetik oleh salah seorang founder kampeni hedge fund – Travis Kling...
error: Content is protected !!