Sebut saja pasal Bitcoin, ramai yang ingat matawang kripto ini hanya mampu dibeli oleh golongan yang berada atau berduit sahaja kerana harganya yang sudah mencecah lebih dari RM40,000 bagi 1 Bitcoin.

Anggapan ini sebenarnya adalah Salah!

Sebenarnya Bitcoin boleh di beli sedikit -sedikit sama seperti kita membeli emas, kalau emas di kira dalam bacaan kilogram dan gram, Bitcoin di kira dalam bacaan Bitcoin (1.0btc) dan Satoshi (di ambil sempena nama pencipta Bitcoin).

Kita boleh beli Bitcoin dalam kiraan mudah seperti 1.0btc (1 Bitcoin/RM42,000) atau 0.1btc (RM4,200) atau 0.01btc (RM420) atau 0.001btc (RM42) atau 0.0001btc (RM4.20) *harga semasa Bitcoin pada artikel ini di tulis 09/04/2020)

Malah cara yang terbaik untuk mengumpul Bitcoin adalah dengan membeli sedikit – sedikit setiap bulan tanpa mengira turun naik harga semasa Bitcoin. Lagi rendah harga semasa Bitcoin, lagi banyak Bitcoin/Satoshi yang kita dapat dan jika harga semasa Bitcoin makin tinggi, makin sedikit Bitcoin/Satoshi yang kita dapat.

Dengan membuat pembelian dengan cara konsisten begini, kita sebenarnya membeli Bitcoin dengan harga purata.

Beli Bitcoin RM500, Dapat PERCUMA Bitcoin RM50… Rebut lah peluang Keemasan ini !

Berita baik kepada yang belum memiliki akaun Luno lagi, sekarang Luno ada buat promosi dengan pembelian pertama Bitcoin RM500, anda layak mendapat PERCUMA Bitcoin bernilai RM50.

Syarat – syarat :

  1. Daftar akaun di https://www.luno.com/en/signup
  2. Muat turun aplikasi Luno di /app stores
  3. Verify akaun
  4. Setelah akaun verifield, masukkan Kod Promosi : LNNAZRI50 (untuk melayakkan anda tebus Bitcoin bernilai Rm50)

Tempoh Promosi : 3/6/2020-3/9/2020

Rebat RM50 Bitcoin ini hanya untuk Kod Promosi LNNAZRI50 sahaja!

Kepada yang sudah ada akaun Luno, anda boleh daftar akaun baru guna nama pasangan atau keluarga anda yang belum berdaftar dengan Luno.

Gets FREE MYR50 Bitcoin with Promo Code LNNAZRI50

Semoga perkongsian ini sedikit sebanyak dapat memberi manfaat kepada anda, kongsikan trade ideal ini dengan rakan-rakan lain agar mereka juga mendapat manfaat.

Barangsiapa yang menunjukkan kepada kebaikan, maka ia (orang yang menunjukkannya) akan mendapat pahala seperti orang yang melakukannya. [HR Muslim, 3509].

Penafian :
Ini bukanlah nasihat pelaburan, perniagaan mahupun kewangan, hanya sekadar perkongsian pendapat peribadi admin dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan/kewangan. Nazrich Wealth Consult tidak bertanggungjawap diatas sebarang keuntungan dan kerugian portfolio anda,’Crypto’ adalah suatu aset pelaburan yang berisiko tinggi. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko yang terlibat, tidak berhutang dan hanya menggunakan sumber kewangan yang anda sanggup rugi apabila anda berdagang.

Ikuti kami di : Telegram | Facebook Page | Facebook Group | Instagram

Klik juga :

👉 Ramai Yang Tidak Tahu Bitcoin Boleh Dibeli Dengan Serendah RM3

👉 Kenapa Setiap Trader Forex Perlu Tahu Luminous Daily Roadmap (LDR)

👉 Amalkan Ayat 114 Surah Al-Ma’idah, Untuk Dapatkan Rezeki Yang Tidak Putus-Putus

error: Content is protected !!