• Harga BTC sedang membentuk paras sokongan baru melebihi USD 11,650 untuk kenaikan baru.
• ETH secara perlahan naik ke arah USD 420.
• XRP sedang berjuang untuk membersihkan USD 0.295.
• OMG memperpanjang kenaikannya sebanyak 80% dan #ZRX memperoleh lebih daripada 60% hari ini.

Crypto Marketcap 21-8-20

Harga Bitcoin kekal kukuh di atas tahap sokongan USD 11,650 dan USD 11,550. BTC sedang membentuk asas sokongan untuk kenaikan baru di atas USD 12,000. Harganya pada masa ini (08:30 UTC) jauh di atas USD 11,650 dan buyer cenderung membuat usaha untuk mendorong harga di atas USD 12,000.

Begitu juga, kebanyakan altcoin utama perlahan-lahan meningkat dan menunjukkan tanda-tanda positif, termasuk ethereum, XRP, litecoin, bitcoin cash, EOS, TRX, XLM, LINK, dan ADA. ETH / USD naik 2% dan diperdagangkan di atas tahap USD 410. XRP / USD juga meningkat, tetapi menghadapi rintangan besar mendekati USD 0.295 dan USD 0.300.

Daftar Akaun Luno

Pasaran Altcoin Lain hari ini

Dalam tiga sesi terakhir, banyak altcoin kecil mengumpul lebih daripada 20%, termasuk OMG, ZRX, AMPL, FXC, LRC, SNT, QTUM, LSK, BAL, ICX, BAT dan CRO. Daripada jumlah tersebut, OMG melanjutkan rali untuk hari kedua berturut-turut dan ia naik di atas rintangan USD 6.50.

Secara keseluruhan, harga bitcoin nampaknya membentuk asas sokongan melebihi USD 11,550 dan USD 11,650. Setelah itu, penutupan tepat di atas rintangan USD 12,000 adalah suatu keharusan untuk memulakan gelombang kenaikan baru dalam sesi akan datang.

Apa pendapat anda?
Tinggalkan komen anda di bawah ini, kami sedia mendengar komen anda.

Semoga perkongsian ini sedikit sebanyak dapat memberi manfaat kepada anda, kongsikan trade ideal ini dengan rakan-rakan lain agar mereka juga mendapat manfaat.

Barangsiapa yang menunjukkan kepada kebaikan, maka ia (orang yang menunjukkannya) akan mendapat pahala seperti orang yang melakukannya. [HR Muslim, 3509].

Jika anda ingin mengikuti perkembangan semasa Crypto, boleh ke Telegram Channel Nattas Bitcoin & Crypto Community atau jika mempunyai sebarang pertanyaan berkenaan Crypto atau ingin belajar mengenai Crypto, boleh lah hubungi admin.

Saya doakan semoga anda menjadi seorang Coiner yang berjaya suatu hari nanti, Insya Allah.

Klik juga :

error: Content is protected !!