Binance telah mengumumkan rangkaian sosial Web3 CyberConnect ($CYBER) telah dilancarkan secara rasmi sebagai projek ke-37 di Binance Launchpool.
.
Mungkin ada yang tertanya tanya apa itu Launchpool?
Binance Launchpool ialah perkhidmatan baharu yang Binance tawarkan untuk membantu sesuatu projek kripto dengan membuat pengedaran awal token. Perkhidmatan ini membolehkan pengguna mempertaruhkan (Staking) BNB, BUSD atau BKRW untuk memperoleh token yang baru dilancarkan.
.

Apakah faedah Binance Launchpool?

Diperkenalkan pada September 2020, Binance Launchpool ialah platform yang membolehkan pengguna mempertaruhkan token kripto mereka dan memperoleh yang baharu, semuanya secara percuma.

Pendekatan ini sesuai untuk pelabur yang berminat untuk menjana pendapatan pasif…daripada BNB duk saje saje dalam wallet tu, baik kita stake kat launchpool, dapat gak token free..kan?

Apakah perbezaan antara Launchpad dan Launchpool?

Kedua dua ini sudah tentu berbeza dalam banyak cara juga. Launchpad melibatkan pelaburan dalam projek sebelum ia dilancarkan, yang entah bagaimana meniru IPO saham tradisional.

Sementara itu, Launchpool memerlukan anda mempertaruhkan token untuk memperoleh yang baharu, yang secara perbandingannya merupakan cara yang lebih pasif untuk mengembangkan portfolio kripto anda.

Jelas x?

Klik Sini Untuk Video Tutorial Binace Launchpool

Baik, berbalik kita kepada CYBER ni…
Menurut pengumuman utama dari Binance, rangkaian sosial Web3 CyberConnect (CYBER) telah dilancarkan secara rasmi sebagai projek ke-37 di Binance Launchpool

Menurut pengumuman itu juga, CyberConnect Protocol Native Utility and Governance Token, CYBER kini disiarkan secara langsung di Binance Launchpool, dan ia akan tersedia untuk dagangan di Binance bermula 15 Ogos 2023, jam 12 tengah hari UTC (Waktu Malaysia 8 malam) . 
Pengguna juga boleh mula staking BNB, TUSD dan FDUSD ke dalam kumpulan berasingan untuk farming CYBER selama 30 hari seterusnya. 

CyberConnect ialah salah satu rangkaian sosial terdesentralisasi utama Web3, membenarkan pembangun mencipta aplikasi sosial yang membantu pengguna memiliki identiti digital, kandungan, sambungan dan saluran mata wang mereka. 

Projek ini dicipta untuk menangani kelemahan ini dengan mewujudkan rangkaian sosial milik komuniti yang memberikan pengguna kawalan sepenuhnya ke atas identiti digital mereka, sepenuhnya bebas daripada kawalan pihak ketiga. 

Projek ini bukan sahaja menerima respond positif daripada Binance , Devs projek itu mengumumkan bahawa mereka akan membuka jualan token pada platform Coinlist. Bagi saya ini sangat menarik kerana Coinlist ialah “Gergasi besar” dalam segmen jualan token, dan projek yang disenaraikan di atas semuanya berkualiti.

Tapi yang tak bestnya kita kena amik nombor giliran dan menunggu lama untuk membeli dan pembelian juga terhad, tak bolehbeli banyak, kalau nak beli banyak kena pakai proksi.

Itu saja perkongsian untuk kali ini, sehingga kita berjumpa lagi… #DukKampungTakpeJanjiAdaCrypto

Kepada yang berminat nak mendalami ilmu kripto, kelas terdekat ialah pada bulan September nanti. Maklumat lanjut ada di portal Beranikripto.com

error: Content is protected !!