Google Cloud Kini Memberikan Pandangan Blockchain untuk Rangkaian Poligon $MATIC

Sokongan oleh platform BigQuery Google dikatakan dapat mempermudah analisis data blockchain rangkaian.

Berikut adalah beberapa point penting :

  • Penyatuan dengan Google BigQuery membolehkan pemaju menganalisis data rantai di Polygon (dahulunya disebut Matic) dengan cara yang lebih mudah, menurut pengumuman melalui e-mel pada hari Jumaat.
  • Dengan sokongan BigQuery, kumpulan data Polygon kini telah disenaraikan di Google Cloud Marketplace di bawah kategori perkhidmatan kewangan awam.
  • Manfaat berpotensi integrasi dikatakan merangkumi pemantauan yuran gas dan kontrak pintar, dan menentukan token atau aplikasi yang paling popular di rangkaian.
  • Google BigQuery adalah gudang maklumat yang berfungsi sebagai pengindeks yang membolehkan analisis data yang kuat. Ini dapat dilakukan di beberapa rangkaian blok, yang memungkinkan perbandingan antara rangkaian atau penjejakan token yang dapat dikendalikan.
  • Polygon mengatakan bahawa dapat memperoleh pandangan dari 6 juta transaksi harian di blockchainnya “akan terus berkembang dan membangun ekosistem Polygon dan Ethereum.”
  • Platform ini baru-baru ini merupakan penerima pelaburan yang tidak didedahkan dari pengusaha jutawan Mark Cuban, yang disahkan oleh Cuban.

Apa Pendapat Anda?
Adakah anda rasa dengan perkembangan ini, permintaan terhadap $MATIC akan bertambah dan harga akan meningkat naik di masa depan?

Sudahkan anda memiliki aset $MATIC?
Jika belum, anda boleh dapatkannya di platform Binance dan lihat Video Tutorial di sini >>>

“Alhamdulillah. Simpanan saya dan duit raya anak anak dalam Bitcoin dan Ethereum mmg berbaloi. Saya bukan investor, saya cuma beli sedikit2 dan simpan. Kita urus duit kita sendiri, tak tahu boleh belajar. Saya sangat rekomen Cikgu Mayee Nazrich. Crypto currency terbaik. Dan cara penerangan Tuan Mayee simple dan dia sentiasa berusaha untuk bantu menjawab dan bimbing apa2 yang kita tak tahu.”¬† – Jom ke Kelas #BeraniCrypto

Pn.Adriana Omar

Selangor

error: Content is protected !!