Pengurusan dana crypto Grayscale hari ini mengumumkan penghapusan XRP dari Dana Cap Besar Digitalnya (DLC) selepas kajian suku tahunan. Pengurus dana juga memberitahu bahawa ia telah menggunakan hasil tunai dari penjualan XRP untuk membeli lebih banyak bitcoin, ethereum, dan aset lain.

Dana Grayscale DLC Memegang Lebih Dari 80% Bitcoin

Dana Grayscale DLC pada masa ini memegang 81.63% Bitcoin (BTC), 15.86% Ethereum, 1.08% Bitcoin Cash, dan 1.43% Litecoin di mana setiap saham yang boleh diperdagangkan mewakili 0.00047489 Bitcoin, 0.00287011 Ethereum, 0.00047537 Bitcoin Cash, dan 0.00167314 Litecoin.

Penghapusan XRP terus berlanjutan sejak tuntutan SEC terhadap Ripple dan dua eksekutifnya untuk menjual keselamatan tidak berdaftar iaitu XRP. Tuntutan itu mendorong beberapa pertukaran crypto (DEX) lain terutama yang melayani pelanggan AS untuk menghapus XRP dari platform mereka. Minggu lalu terdapat khabar angin mengenai Grayscale membuang sebahagian besar pegangan XRP mereka, namun, seorang jurucakap syarikat itu membuang semua tuntutan tersebut dan pengurus dana kripto malah terus membeli 12 juta unit XRP.

Pada masa ini tidak jelas mengapa pengurus dana popular memutuskan untuk membeli lebih banyak XRP pada Tahun Baru setelah kajian suku tahunan pada 31 Disember dan sekali lagi menjual XRP dari dana DLCnya pada 15 Januari.

Baca Juga : Makin Banyak DEX Singkirkan XRP

“Alhamdulillah,terimakasih Cikgu Mayee Nazrich atas bimbingan dan ilmu yang sanggat bermanafaat. Modul yang lengkap, bemula dari fundamental crypto hingga ke cara nak trade crypto. Guru yang tak penat menjawab soalan yang sama dari saya, sehingga saya betul-betul faham. Guru yang tak lokek dengan ilmu.Terimakasih Cikgu Mayee Nazrich, really appreciate. Ikutilah setiap kelas yang Cikgu adakan. Jangan tertinggal.
Highly recomended.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

Sari Sukor - Singapura

Sumber & Photo : coinpage, xrp vi.be

<<< Back

error: Content is protected !!