5 minit bacaan

Adakah Anda Bersedia Untuk Menjadi MOMOverse?

Satu pengumuman baru yang BESAR telah dibuat dan kami sangat gembira dan teruja untuk menjadi sebahagian daripada pendedahan itu iaitu MOBOX MOMOverse Fasa Pertama dilancarkan pada ekosistem Binance!

Dengan pelancaran ini MOMOverse juga memberikan 5000 Kotak Misteri bernilai lebih $1,000,000 BUSD. Sila sambung baca untuk terus mendapatkan butiran lanjut tentang acara hebat ini!

MOMOverse ialah metaverse pertama yang disepadukan dengan ekosistem Binance, di mana hanya boleh diakses melalui aplikasi Binance.

Dengan fasa pendaftaran MOMOverse dibuka (30 November), pengguna boleh mendaftar untuk merasai pengalaman free to play dan play to earn di mana sahaja dengan set permainan dijangka akan dilancarkan tidak lama lagi di MOMOverse!

MOMOverse

Di sebalik darat MOMOmania terapung, terdapat alam semesta yang belum ditemui yang ingin ditemui dan didiami oleh Avatar Unik seumpamanya, dipanggil MOMO-mian. Mencipta & berkongsi idea dan konsep akan menjadi kunci kejayaan dalam alam alternatif ini.

Ia adalah tempat di mana MOMO-mian Unik melompat masuk, mengawal, menyelesaikan pencarian harian sambil menjadikan “Play-To-Earn” menjadi kenyataan!

Adakah anda bersedia untuk melakukan perjalanan dalam dunia yang penuh aksi ini untuk membina, mencipta dan bertemu rakan Unik juga?

Kami mengalu-alukan anda ke MOMOverse! Di mana semua ini dan banyak lagi adalah realiti.

MOMOverse di Binance

Mari kita selami The MOMOverse di Binance & lihat apa dan di mana semuanya.

Avatar MOBOX anda di MOMOverse akan bertindak sebagai nod peribadi anda bagi MOBOXchain, rakan anda dalam MOMOverse akan menjadi MOMO anda.

MOBOXChain ialah rangkaian blockchain NFT POS unik yang dikawal dan ditadbir oleh aset dalam permainan anda. NFT yang anda kumpulkan akan bertindak sebagai nod anda pada rangkaian blockchain MOBOX, yang akan menyediakan pengguna dengan transaksi segera yang dekat. MOBOX Chain akan dilancarkan pada masa akan datang, namun platform MOBOX pada masa itu akan terus berjalan di BSC (Binance Smart Chain).

Setiap MOMO yang dihasilkan pada blockchain mempunyai kuasa hash (hashpower) yang unik pada masa penghasilan dan mengikut kuasa hash, MOMO akan melombong token Tadbir Urus MBOX. Apabila anda menaik taraf MOMO anda (Rare & berikutnya) anda akan meningkatkan kuasa hash mereka, dengan peningkatan kuasa hash, anda seterusnya meningkatkan kuasa hash keseluruhan anda untuk nod!

Baca juga: Apa Itu Metaverse?

Bagaimanakah anda mengakses MOMOverse pada APP Binance?

Jika anda ingin mengakses MOMOverse pada Aplikasi Binance, anda perlu memastikan anda telah install Aplikasi Binance terkini pada peranti anda.

Muat turun versi terkini Aplikasi Binance (V2.37.4 atau ke atas)

Kemudian ikuti langkah berikut:

1. Sebaik sahaja anda membuka Aplikasi Binance, hanya seret ke bawah dari halaman utama untuk mengakses “ Marketplace”

2. Anda akan melihat logo “MOBOX”.

3. Hanya tap pada MOBOX, masuk ke dalam MOMOverse dan seterusnya!

Cara Memasuki MOMOverse:

1. Apabila pengguna membuat akaun di MOMOverse melalui Aplikasi Binance mereka akan menerima Avatar MOBOX yang unik.

2. Avatar ini akan mewakili individu di MOMOverse.

3. Pengguna yang mendaftar dan menerima Avatar MOBOX juga akan dapat melombong token MBOX dengan avatar ini.

MOBOX dalam The MOMOverse

Dalam MOMOverse di ekosistem Binance, pengguna juga akan dapat:

1. Stake token tunggal MBOX.

2. Lihat countdown yang akan menunjukkan bila MOMOworld akan dilancarkan! Pengguna juga boleh stake token MBOX mereka juga untuk kotak misteri!

3. Sebagai balasan untuk stake MBOX, pengguna akan diberi ganjaran dengan Kotak Misteri, yang boleh dibuka untuk mendedahkan MOMO NFT…. Seronok kan?!

4. MOMO yang didedahkan dari kotak Misteri akan melombong token MBOX! MOMO akan meningkatkan kuasa hash (hashpower) nod supaya anda boleh melombong lebih banyak token MBOX!— Betapa Hebatnya!

Fasa Selanjutnya dalam MOMOverse akan dibuka apabila permainan baharu dilancarkan, termasuk pasaran NFT. Jadi nantikan!

5000 Hadiah Kotak Misteri

Hadiah epik ini akan dilancarkan pada 30 November dan hadiah akan dihantar pada 6 Disember 2021.

Semasa pelancaran MOMOverse di Binance, MOMOverse akan mempunyai Pemberian KOTAK Misteri 5000 secara besar-besaran bernilai $1,000,000 BUSD!

Dengan acara pendaftaran awal yang dilancarkan pada 30 November, hanya rujuk rakan anda ke MOMOverse di Binance dan sertai cabutan untuk Kotak Misteri!

Cara ia akan berfungsi ialah:

1. semakin banyak rujukan yang didaftarkan
2. lebih banyak tiket yang anda perolehi untuk Hadiah Kotak Misteri

Ia semudah itu, jadi mulakan pendaftaran!

Untuk butiran lanjut, lawati: mobox.io/binancemini

Apa yang Dijangkakan pada tarikh pelancaran & seterusnya!

Pada 6 Disember 2021, Mobox akan melancarkan MOMOworld Alpha pada ekosistem Binance.

1. Semasa alpha ini, sebarang ganjaran yang mungkin anda menangi semasa acara pendaftaran awal akan dihantar kepada anda.

2. Semasa MOMOverse berada dalam pelancaran alpha, pengguna akan dapat menguji MOMOworld dan terdapat juga ganjaran MBOX yang diberikan semasa ujian alpha ini.

3. Semasa ujian Alpha, MOMOverse juga akan menguji sistem Binance Pay dan Binance Mini Program.

4. Selepas Alpha terbuka selesai, MOMOverse akan mengeluarkan versi rasmi dan ini juga termasuk Pasaran NFT + banyak lagi!

Dengan 3 Permainan hebat yang sudahpun sedia ada di Platform MOBOX. Selepas ini, sejumlah 6 permainan menyertai MOMOverse menjelang akhir S1 2022.

Nantikan beberapa perkara menarik MOMO di masa hadapan.

Sumber daripada binance academy, mycryptoversity, medium dan coinmarketcap

Dapatkan 36 video Panduan Lengkap langkah untuk anda memahami, mengenali dan memulakan karier anda sebagai seorang Coiner berjaya seperti 17 orang student kami yang sudah menjadi jutawan crypto.

error: Content is protected !!