Masih ingat lagi tak artikel saya pasal MicroStrategy baru-baru ini?

Kalau tak ingat boleh baca kat sini >>>

Seperti mana yang kita tahu selepas PayPal mengumumkan akan berurusniaga dalam mata wang Bitcoin & Crypto minggu lalu, harga mata wang crypto Bitcoin ini meningkat dari $9,800 ke $13,500

MicroStrategy mengumumkan pembelian Bitcoin pertama mereka pada pertengahan Ogos, dengan pembelian pertama portfolio Bitcoin bernilai USD $250 juta dan kemudiannya mereka menambah lagi pembelian bernilai USD $175 juta sebulan kemudian.

Secara keseluruhan syarikat telah membeli sebanyak ₿38,250 dengan harga USD $425 juta dengan harga purata pembelian USD $11,111/BTC, harga Bitcoin meningkat kepada USD $13,200 pada awal minggu ini dan kekal berada sekitar USD $13,000. Ini bermaksud MicroStrategy memperolehi keuntungan sebanyak USD $1,889 bagi setiap Bitcoin mereka atau secara keseluruhannya porfolio Bitcoin mereka bertambah sebanyak USD $72.25 juta buat masa ini.

Semasa harga Bitcoin turun ke USD $9,800 nilai portfolio Bitcoin MicroStrategy telah susut sebanyak USD $40 juta dan apa yang lebih mengagumkan, MicroStrategy tidak panik, mereka terus membeli semasa penurunan yang hebat dan menghasilkan pemulihan sebanyak USD $110 juta.

MicroStrategy telah membuat tindakan yang tepat dalam pembelian Bitcoin mereka.

Anda bagaimana?

Sudahkah anda mempunyai Portfolio Bitcoin? Jika belum dan berminat untuk membuat Portfolio Bitcoin atau Crypto, anda boleh dapatkan khidmat nasihat admin di sini >>>

error: Content is protected !!