Nazrich Wealth Consult telah mengadakan siri Seminar Cryptocurrency & Blockchain 101 atau lebih dikenali dengan #BeraniCrypto sejak 2016, pada 2019 kami sempat mengadakan seminar ini di PKNS BizPoint, Shah Alam. (jun, julai & Ogos)

Seminar sepenuh hari ini di adakan bertujuan untuk memberi pendedahkan kepada masyarakat berkenaan Cryptocurrency, Teknologi Blockchain, cara -cara penggunaan, kelebihan dan tak lupa juga pendedahkan mengenai Skim Ponzi, Hyip, Scamm yang pada masa kini banyak bertopengkan cyrpocurrency.

Seminar ini dihadiri oleh pelbagai bidang latar belakang peserta (peguam, pengurus bank, perunding kewangan, tenaga pengajar saham, peniaga dan juga pelajar).

Selain daripada mengadakan seminar seperti ini, kami juga turut mengadakan kelas #BeraniCrypto secara online, kepada yang berminat untuk belajar boleh lah ke Channel Telegram Malaysia Cryptoversity atau page Malaysia Crypto & Blockchain atau hubungi admin

Untuk tahun 2020, kami masih belum ada perancangan untuk mengadakan seminar #BeraniCrypto. Buat masa ini hanya fokus kepada Kelas Online sahaja.

Saksikan Video :

error: Content is protected !!