10 Fundraising Gems Untuk Next Bullrun

10 Fundraising Gems Untuk Next Bullrun

Bila sebut jer perkataan “gems” confirm berebut coiner nak tahu kan? Sebelum ni saya ada share pasal 10 Projek Blockchain Terkini kat Tiktok saya, kalau anda masih belum tonton video tu boleh la usha – usha kat Tiktok saya tapi hati hati ya sebab ada...
Islamic Coin #ISLM Review

Islamic Coin #ISLM Review

Sejak kebelakangan ni ramai yang duk PM tanya saya pasal projek Blockchain ni.Jom kita sembang kari skit pasal projek blockchain ni…Menurut laman web mereka (https://islamiccoin.net/wp), mereka mendakwa yang ISLM Coin baru dilancarkan pada September 2023 dan...
Apa Itu Kripto Rollups?

Apa Itu Kripto Rollups?

Asyik dengar jer ZK-rollups, Optimism-rollupsTapi apa kah sebenarnya rollups rollups ni? Sambil kita menunggu apa keputusan, apa jadinya dengan hal penutupan kerajaan Amerika ni…jom kita sembang skit pasal Rollups Rollups ni sebenarnya adalah sejenis...
error: Content is protected !!