5 Kesilapan Meramal Harga Bitcoin

5 Kesilapan Meramal Harga Bitcoin

Antara soalan yang paling ramai orang suka tanya dalam telegram grup, WhatApps grup, FB grup atau bermacam lagi grup yang wujud dalam alam maya ni.”Harga BTC boleh naik sampai mana? Boleh hold lagi ke?””Boleh tak BTC turun ke harga $10,000...
Fahami Market Dinamik Bitcoin & Price Prediction

Fahami Market Dinamik Bitcoin & Price Prediction

Rally harga Bitcoin mencerminkan keyakinan pelabur terhadap matawang kripto utama ini, Indeks Fear and Greed telah mencapai paras tertinggi sejak November 2021. So, apakah yang seterusnya? Trajektori harga Bitcoin dari Oktober hingga awal November menunjukan aliran...
BItcoin New ATH Price Prediction

BItcoin New ATH Price Prediction

Sebagai pelabur crypto, price prediction tu penting supaya kita dapat target berapa ROI(Return of Investment) yang kita nak untuk setiap coin yang kita invest. Post kali ni jom kita try buat price prediction untuk BTC di next bull run. Btw, price prediction ni...
10 Fundraising Gems Untuk Next Bullrun

10 Fundraising Gems Untuk Next Bullrun

Bila sebut jer perkataan “gems” confirm berebut coiner nak tahu kan? Sebelum ni saya ada share pasal 10 Projek Blockchain Terkini kat Tiktok saya, kalau anda masih belum tonton video tu boleh la usha – usha kat Tiktok saya tapi hati hati ya sebab ada...
error: Content is protected !!